2016. december 20., kedd

doTerra PÁROLOGTATÓK

Az illóolajok párologtatásárol szeretnék írni nektek
Az illókat nem csak bőrünkre kenhetjük, belsőleg lakalmazhatjuk, hanem egyik nagyon hatékony módja a párologtatás. Párologtathatunk egyszerűen egy edénybe pl. kerámia edénybe forralt vizzel, egyéb gyógynővény főzettel vagy mécsessel is,de mivel ez felmelegíti a vizet az illók jótékony hatását rombolja, lehet hogy nem jútnak épp olyan hatékonyan a szervezetünkbe. Párolotathatunk úgy is hogy vizes rongyra cseppintjük az illót, vagy zsebkendőre és azt szagolgatjuk. De egyik leghatékonyabb módja az illók légtérbe való júttatása és azzal szervezetünkbe való bevitele az ultrahangos hideg párásító gépekkel való párologtatás.
Száma nincsen annyi féle elektromos párologtató/diffúzor gép létezik manapság, olcsotól méreg drágáig, számos márkanév, szín, forma stb.. A doTerra által ajánlott gépek úgy működnek hogy az illóolajok a vízzel együtt atomizálódnak parányi ion részecskékké és aktív oxigénionokká, amelyek könnyebben felszívódnak az emberi testbe, mint a hagyományos diffúzorok által szétszórt olajok. Ezek a párologtatók hidegen porlasztják szét a terápiás illókat, hogy egyetlen egy jótékony hatás sem vesszen kárba. Lekötik a port, füstöt, baktériumokat, virágport. A terápiás hatás mellett a légteret is párásítják, különösen kedvező téli fűtés szezonban használni.
Használat: Egyszerűen adj hozzá vizet és néhány cseppet (3-5csepp) terápiás minőségű bevizsgált illót. Fontos, hogy minőségi, tiszta, terápiás hatású illóolajok legyenek, mert így nemcsak az olajok csodálatos illatát élvezheted, hanem ezeknek a tiszta növényi kivonatoknak az egészségmegőrző, nyugtató, frissítő tulajdonságait is.
Használjuk: Otthon, iroda, szállodai szoba, spa, wellness, üzlet, stb.,
minden olyan zárt helyen, ahol fontos a jó illat és a páradús levegő.


ÉS itt megjegyezném nektek az én szerény tapasztalatomat a párásitó gépekkel. 2 évvel ezelőtt amikor megismertem a  doTerra illókat, vettem egy  olcsó gépet Trisa márka volt, gondoltam ez is megteszi a magáét. Jó kis idő kelett mig rájöttem a helyes összeszerelésére, használatára, sokszor kiömlött  a viz belőle mert megmozditottam a gépet stb. próbáltam több illóval is, mit mondjak tette a dolgát, de jóval több cseppszám kellett ahhoz,hogy a levegőben érződjön is vmi. Aztán az idén (2016ban) rávettem magam egy másiknak a beszerzésére, ime 

alakra kisebb volt mint az előző, űrtartalma is, csak 8o ml vizet ígényel, de mindemellett annyira hetékony hogy a 6x6 os szobánkat kb. 15 perces párologtatás múlva elárassza illattal. ÉS jóval kevesebb illó kell bele, volt h. tettem 8 cseppett a levenulából, eléggé erősnek tűnt. Próbáltam más illókkal, eukaliptusz, cédrusfa, tömjén, vadnarancs, ebből csak 3 cseppet tettem 8o ml szűrt ízhez es jól érződőtt. Szóval nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve a gyermekek is nagyon élvezik,minden este kérik hogy esti mese előtt bekapcsoljam, váltakozó színei vannak zöld, kék, piros stb. és lehet éjszakai fényre állitani. Szinte hangtalan, alig hallható, kis vízcsobogáshoz hasonló. Olyan 4 órát üzemel. reggel kitörlöm, különösem más gondoskodást nem ígényel. Én csak doTerrás illókkal használtam eddig,mert bennük nyertem bizalmamat.
Bemutatnám nektek a többi doTerra párologtató gépet is képekkel, 




A dōTERRA Petal Diffuser egy kicsi, felhasználóbarát diffuzor az egészséget közvetiti a
családod és otthonod számára. A készülék nyugtató köde és puha fehér körülvevő fénye teszi
ideális éjszakai párologtatóvá. azt . A Petal Diffusernek három időzítése van—1, 2, és 4 órás—igy
lehet testre szabni az illóolajok kibocsátását a levegőbe.
A Petal Diffuser előállít egy ultrafinom, jelentős ködöt, amit a levegőbe jutat, miközben gyorsan
kibocsátja a dōTERRA CPTG® illóolajok zamatos és gyógyászati hasznait,
.A jelentős köd segít tisztulni és párásítani a levegőt
1, 2, és 4 óra terjedelmű beállítások
Opciós LED fény
Az ultrafinom köd beterit egy 31m2 helyíséget.
Egyszerű, 3 darabos diffuzor használata könnyű és kényelmes.
Mérete: o135x123mm
Külső anyaga:PP
Tömege: adapterrel (DC24V/12W) 430g
Ultrahangos pára mérete: 5um
Víztartály mérete: 180ml








Lotus aroma diffuzor
kecses alakja van, legapróbb, legfinomabb párafelhőt bocsájtja ki. Az illóolajok a vízzel együtt atomizálódnak parányi ion részecskékké és aktív oxigénionokká, amelyek könnyebben felszívódnak az emberi testbe, mint a hagyományos diffúzorok által szétszórt olajok.
- csendes
- beállitható 1,2 és 3 órás működésre
- fehéres hangulatfényre állitható
13x33 cm, 7o ml víz tartály
- 33 négyzetméterre
- egyedüli forgalmazója a Doterra



Lumo aroma párologtató

Szép dizájnos külső, gyönyörű juharfa bevonat az alján. Természet inspirálta tervezés! Passzolhat a hálószoba bútorunkkal

54 négyzetmétert fedd le (nagyobb teljesitményű a Petalnál és Zenbownál)

Jobban párásít, nagyobb páramennyiséget bocsájt ki.

Hét fényben tud világítani. Vagy fény nélkül.

2-5 óra folytonos működésre programálható.
Több mint 10 órát tud menni, önmagát szabályozva 5 perc párologtatás után, beiktat 5 perc szünetet.





Kérdezhetnéd jójó de mikor mit párologtassunk. Nos variálható, én este nagyon szeretem a levendulát, vadnarancsot, tömjént, cédrust párologtatni.Mikor betegek voltak a lányok akkor breathe keveréket, eukaliptuszt, tömjént, teafát, levendulát párologtattam, mikor milyent pl. száraz köhögésnél tömjén, levendula, majd másnapokon mésfajtákat. NAppal citrom, borsmenta, onguard keverék. Itt van egy kis irányadó táblázat. 








Vásárlás vagy regisztráció https://www.mydoterra.com/puskaseni/#/
Regisztráció lépésről lépésre: https://puskaseni.blogspot.com/search/label/doterra%20regisztr%C3%A1ci%C3%B3%20l%C3%A9p%C3%A9sr%C5%91l%20l%C3%A9p%C3%A9sre

Ha időm engedi fogok egy magyar táblázatot is összeálítani, addig is ha kérdések vannak írjatok.
enierdelyi@yahoo.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése