2017. szeptember 27., szerda

doTerra kulcstartó
Egy praktikus kulcstartó 8 kis 2mls üvegekkel,amibe kedved, szükséged szerint választhatsz illókat bele.Mindig nálad lehet, munkában, a játszótéren vagy utazás, nyaralás, kirándulás és egyéb alkalmak folyamán. Az én ajándékom egy 4mls rollos üvegecske hordozó olajjal ami szépen elfér a kisüvegek mellett, ami akkor fontos amikor egy tömény illót hígítani szeretnénk, pl. horzsolás esetén először hordozó olajjal végiggörgetjük a bőrfelületed majd egy két pöccintés levendula és kész is.
Milyen illókat javaslok én a kulcstartóba: pl. Levendula-mert sokoldalú , Citrom-fertőtlenít, Borsmenta-hűsít, Vadnarancs, Teafa-bőrproblémákra, Digestzen-emésztés, Terrashield-rovarriasztó, Balance-egyensúlyba hoz, Onguard-immuntámogató, Serenity-nyugodt alvás, Tömjén és így tovább amire épp szükséged lehet,segíthetek ha kérdezel
Tipp: nem tudod épp mit ajándékozz barátaidnak, ismerőseidnek, ez egy remek, hasznos AJÁNDÉK, aminek biztos örülnének

#doterrakulcstartó
RENDELÉS VAGY REGISZTRÁCIÓ:https://www.mydoterra.com/puskaseni/#/
a doTerra TOUCH változatai
praktikus 1o mls fémgolyós üvegekben, azoknak akik nem szeretnek a kevergetéssel macerálódni, hanem legyen készen, kéznél a megfelelő pillanatokban, hogy azonnal a kívánt bőrfelületre kenegethessük.
Olyan 7o %os higitásokról beszélünk plusz minusz, frakcionált kókuszolajjal kevert tiszta doterrás illóolajok. Egy húzogatás a bőrfelületen kb. 1 csepp illónak felel meg.
Nekem is van pár belőlük és bevallom nagyon szeretem őket használni csak egy gördintés a seben vagy a fájó bőrfelületen és kész.
#doterratouch
RENDELÉS VAGY REGISZTRÁCIÓ: https://www.mydoterra.com/puskaseni/#/
TOROKFÁJÁS
GYEREKEKNÉL
Egy kis csészében 2 kanál mézre 2 sepp citrom illó, 3 év fölött onguard 2 csepp, ezt jol összekeverni es apránként naponta többszőr is megkínálni vele mokkáskanálnyi adagokkal, vagy cukorra, szőlő cukorra cseppenteni.
Külsőleg teafával és levendulával kenegetni életkortól függően pl. egy 1 évesnek 5% os 5 évesnek 2o %os keverékkel. Naponta 3x 4x is bekenjük és ha engedi rákötünk egy sálat.
Készíthetünk száj sprayt pl. 1o mls desztillált vízhez teszünk kevés mézet elkeverjük és teszünk bele illókat 2 csepp citrom 2 csepp onguard és nagyobbaknak 1 cs. teafa, Propolisz is kerülhet bele 2 csepp. ezt mindig jól felrázzuk és bespricceljük, utána félórát nem eszik.
FELNŐTTEKNÉL
a mézes tipp dupla illó adaggal, onguard gyöngy elroppintása a szájban, belsőleg is
Gargalizálás: 1 deci vízhez veszünk egy kkanál sót rája 1 csepp teafát, és ha gennyes mandula jöhet 1csepp oregano is és ezt a vizben jól elkeverjük, félóránként gargalizálunk ezzel
Külső kenegetés felnőtt keverékkel pl. 25-3o %,de teafa touch, levendula touch is szóba jöhet.
Mindenkinek jobbulást!
#torokfájás#DOTERRA

RENDELÉS VAGY REGISZTRÁCIÓ: https://www.mydoterra.com/puskaseni/#/