2013. december 23., hétfő

KARÁCSONY, ÚJ ÉV

Minden kedves olvasómnak, vásárlómnak kívánok áldott békés ünnepeket.
Jövőben is jövök natúr szappanjaimmal, újdonságokkal, ha Isten is úgy akarja.
Köszönöm

2013. december 10., kedd

Fészbuk

A Facebookon is aktiválok sok ismerőst ott érek utól, így készítettem egy oldalt. Oda, arra az oldalra inkább a képeket töltöm majd fel, a részletek továbbra is itt lesznek.
Köszönöm, hogy lájkoljátok, megosztjátok mint ezt az oldalt, mint a facebookost.

https://www.facebook.com/puskaseni.szappanok

2013. december 8., vasárnap

Krémek

Arckrém száraz és normál bőrre, zsíros alapú, mindennapi használatra. 3o g kiszerelésben
Csodakrém atopiás dermatitiszre, gombás fertőzésre, kiütésre,  sebre, horzsolásra, problémás bőrfelületre. 3o g
Két krémet állítottam össze.
A babakrém a baba popsijára jó, mindennapi használatra. Én is ezt használom lányaimnál, jobb nem is kell a shea vaj, mandulaojal és egyéb kiváló bőrvédő olajoknál, hogy megvédjék babánk popsiját a kipirosodástól.
A kézápoló azért született meg, mert mosogatás után vagy egyszerűen a nap végére nagyon száraz a kezem, szükségem volt egy kimondottan jó bőrápoló kézkrémre. Körömvirágosolaj adja a pluszt. Én készítettem 2 hétig beáztattam az olivaolajba 2 maréknyi körömvirágot, így a körömvirág jótékony hatásai kioldódtak az olivaolajban.
Sheavaj, nagyobb kiszerelésből készítettem kissebbeket, ha valakinek csak ez kellene.

Ajakbalzsam





Téli napokon sokszor kiszárad az ajkunk. Ez a natúr ajakbalzsam ápolja, puhítja, védi a széltől, hidegtől. Kellemes gréfrut illatú!
 Összetétel: kókuszolaj, szőlőmagolaj, méhviasz, illó

Szilárd testápoló





Levendula illóval!





Úgy néz ki mint a szappan, de nem az, hanem testápoló! Gazdag Shea vajjal, olivaolajjal, melyek fürdés után gyengéden ápólják a bőrünket. Egyszerű a használata csak végighúzzuk a testünkön, annak melegétől ráolvad.
Tegnap December 7.-én de. nőszövetségi andventi talákozón voltunk majd du. Teli börzén. Mindkettő nagyon jól telt, sok emberrel találkoztam, akik érdeklődtek a natúr termékek iránt és vásároltak is. Nagy meglepetésemre a szilárd testápolótömb és az ajakbalzsam elfogyott, meg masból is jól fogyott. Örülök nagyon. Várom már a visszajelzéseket.