2014. november 8., szombat

NAPOZZ Természetes napvédőkkel!
Mindegyik természetes összetevőkből áll, így védik a bőrünket a káros UVA és UVB sugarak ellen, ugyanakkor egyenletes barnulást biztosítanak. A méhviasznak vízlepergető hatása van, nem kell minden fürdés után újra kenni. A cink oxid erős fényvisszaverő hatású fizikai fényvédő anyag. Úgy véd a nap sugarai ellen, hogy azok jó részét visszaveri, így el sem jutnak a bőrünkig. Mivel nincs kémiai reakció, ezért nincsenek veszélyes és ellenőrizetlen bomlástermékek. Gyulladás csökkentő hatása van a levendula illónak, körömvirágnak, kamillának.

Napolaj 200 ml kiszerelesben, pumpas es szimpla uveg. 10 faktoros
Napkrem 100g, 20 faktoros

Napozás utánra ajánlom a szilárd testápolót vagy a sheavajas krém testápolót. Ha leégtünk akkor a propoliszos csodakrémmel kenegessük az égett felületet. Ugyanakkor kerulendo a 11-15 ora kozotti napozas kremek hasznalata mellett is!

Uleiuri si crema de plaja
Numai din incrediente naurale,uleiurile si unturile, oxidul de zinc folosite au un rol de a proteja pielea impotriva razelor UVA si UVB. Ceara de albine ofera impermeabilitate, nu trebuie uns dupa fiecare baie in apa. Oxidul de zinc este un mineral care nu se absoarba in piele, avand rolul sa ecraneze razele solare.
Uleiul de plaja 200 ml, flacon simplu sau cu pompita 10 SPF
Crema de plaja 100g, 20 SPF
După plajă ofer folosirea untului de corp solid sau cel cremos cu unt se shea. Daca sa ars piele sa ungem cu crema de propolis, csodakrem. Oricum sa evitam orele 11-15 la plaja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése